نقره پنل خورشیدی و سوخت های تجدید پذیر

بیشتر از ۵۰۰۰ سال است که فلز نقره به عنوان زیورآلات، سرمایه گذاری، ارز مبادلاتی و فعالیت های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد، اما نکته ای که اکثریت مردم به آن علم ندارند نقش نقره در تامین انرژی های تجدید پذیر مهم مانند صفحات خورشیدی است.

از یک میلیارد اونس نقره اکتشافی جهان بیش از ۵۰۰ میلیون انس آن برای مصارف صنعتی استفاده می شود.

نقره در مصارف صنعتی : صفحه های خورشیدی ( سلولار پنل)

فلز نقره با توجه به ویژگی رسانایی بالا حرارت و رسانایی بالای الکتریکی، جزو بهترین فلزات برای استفاده در پنل های خورشیدی است .پنل خورشیدی

ویژگی دیگری که نقره را متمایز میکند بازتابندگی آن است، رنگ نقره ای بیشتری بازتابندگی را دارد و این ویژگی باعث می شود حرارت در یک نقطه جذب نشود.

همواره در ساخت صفحه های خوشیدی ( سلولار پنل ) به دنبال بالاترین بازدهی و کمترین جذب گرما هستیم، فلز نقره با توجه به بازتابندگی بالای خود و همچنین رسانا قوی گرما بهترین گزینه برای استفاده در سلولار پنل ها است.

به صورت کلی نقره باعث افزایش انرژی خورشیدی در پنل های سلولار می گردد، به طور کلی در صورت نبود نقره صفحه های خورشیدی نمی توانند با کارایی بالا نور خورشید را تبدیل به انرژی کنند.

در صفحه های خورشیدی چقدر نقره استفاده می کنند ؟

یک صفحه خورشیدی متوسط ​​در حدود ۲۰ – ۳۰ گرم ( ۰٫۶۴۵ اونس ) نقره خالص استفاده می کند.

در سال ۲۰۱۵ بیش از ۷ درصد نقره استخراجی جهان ( تخمین زده می شود ۷۸ میلیون اونس معادل ۲۴۱۸ کیلو گرم ) در سلولار پنل ها مورد استفاده قرار گرفت.

نقره صفحه خورشیدی

استفاده نقره و انرژی های تجدید پذیر در آینده

در سال ۲۰۱۶ با تغییر رویکرد بکار گیری از انرژی های تجدید پذیر در آمریکا ساخت پنل های خورشیدی بیشتر در بعضی از کشور های پیشرفته اروپایی ، هند و چین ادامه یافت.

با تغییر سیاست های احتمالی آمریکا نسبت به انرژی های تجدبد پذیر پیش بینی می شود استفاده و ساخت پنل های خورشیدی در جهان گسترش پیدا کند.

یک برآورد این است که در سال ۲۰۲۱ استفاده از پنل های خورشیدی ۱۰۰ درصد افزایش یابد و به دو برابر سال ۲۰۲۰ برسد ، این امر سبب تقاضای روز افزون فلز نقره در مصارف صنعتی را به دنبال خواهد داشت و باعث بالا رفتن هر چه بیشتر قیمت نقره می گردد.

خرید و فروش نقره استخراجی از معادن به صورت قرص نقره می باشد برای مشاهده قیمت و توضیحات نقره استخراجی به صفحه قرص نقره مراجعه نمایید.

 

 

 

5 دیدگاه برای “نقره پنل خورشیدی و سوخت های تجدید پذیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *